Finále PDC European Tour v PVA EXPO Letňany!


Již tento pátek bude zahájen 4. ročník GAMBRINUS CZECH DARTS OPEN 2024, který je zároveň posledním podnikem PDC EUROPEAN TOUR. A souboj to bude opravdu napínavý!

+

V pátek se můžete těšit na zápasy 1. kola, ve kterých se představí také 4 čeští reprezentanti. Kdo to bude je zatím ještě tajemstvím, o tyto místa se totiž naši hráči utkají 17. října v rámci České národní kvalifikace. Proti nim nastoupí třeba i loňský vítěz Czech Darts Open Peter Wright.

+

Sobotní fanoušci se dočkají nabitých zápasů, na kterých nemůže chybět ani světová šipkařská elita TOP 16 - Dave Chisnall, Luke Humphries, Michael Van Gerwen a další.

+

V neděli už půjde o vše! Odpoledne bude věnováno osmifinále a večer už proběhnou nervy drásající čtvrtfinálové a semifinálové zápasy.
Celá akce vyvrcholí finálem, ve kterém bude korunován šampión PDC EUROPEAN TOUR!

Budeme držet palce, že se letos bude opakovat loňský úspěch Karla Sedláčka a někdo z domácího týmu se opět probojuje do osmifinále (a možná i dál!).

+

Největší událost roku pro všechny české fanoušky a fanynky šipek GAMBRINUS CZECH DARTS OPEN 2024 si rozhodně nesmíte nechat ujít.






Více
Nejbližší konané akce
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: ?

* - povinné údaje