Nový veletrh logistiky TRUCK & CARGO EXPO!


S radostí vám oznamujeme vznik nového veletrhu TRUCK & CARGO EXPO, který se bude věnovat nákladním vozidlům a logistice. Střídat se bude s veletrhem autobusů, hromadné dopravy, telematiky a servisní techniky CZECHBUS. Nový veletrh budete moct navštívit každý lichý rok. První ročník se uskuteční 25. až 27. listopadu 2025 a druhý v roce 2027.

 

 

TRUCK & CARGO EXPO přinese to nejlepší v kategoriích nákladních vozidel, technologií a inovací, komponent, vestaveb, nástaveb a doplňků, servisu a údržby, logistiky a dopravy, udržitelnosti a ekologie. Zaměří se na těžká, střední i lehká nákladní vozidla, dodávky i městskou dopravu, představí alternativní pohony i novinky v automatizaci a konektivitě oboru. Nebudou chybět servisní technologie, efektivní řízení vozového parku či logistika poslední míle a mnoho dalších zajímavostí. Těšit se můžete na bohatý doprovodný program.

 

CZECHBUS se bude nově konat jednou za dva roky v každý sudý rok. „CZECHBUS se díky přechodu na dvouletý cyklus stane ještě klíčovější událostí svého oboru, který je charakteristický mimo jiné delšími intervaly uvádění novinek na trh. Klademe si za cíl přinést odborné veřejnosti ještě větší množství nových produktů, informací a technologií a zefektivnit jejich prezentaci v rámci veletržního prostředí. Střídání s veletrhem TRUCK & CARGO EXPO bude navíc významným rozšířením nabídky oborů pro B2B klientelu o odvětví nákladních vozidel i logistiky,“ uvedla Vanda Petrov, ředitelka veletrhů CZECHBUS a TRUCK & CARGO EXPO.






Více
Nejbližší konané akce
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: ?

* - povinné údaje