CZECHBUS a CZECH TRAVEL MARKET plný novinek a trendů


Tradiční veletrh CZECHBUS spolu s mezinárodním kontraktačním dnem cestovního ruchu CZECH TRAVEL MARKET dneškem zahájil uzavírání nových obchodů v PVA EXPO PRAHA.

 

Letošní již 12. ročník největšího středoevropského veletrhu autobusové dopravy CZECHBUS do Letňan opět přináší řadu novinek a trendů z autobusového odvětví, hromadné dopravy, telematiky nebo servisní techniky. Na odborníky čeká řada zajímavých expozic od společností jako SOR, Škoda group, Busplan, Molpir, Rošero a další. K vidění budou také unikátní modely dopravních prostředků nebo nejdelší trolejbus v Česku, Škoda Solaris, který bude jezdit na pražské letiště Václava Havla. V rámci veletrhu je připraven také doprovodný program napříč odvětvími, včetně tiskových konferencí jednotlivých společností.

 

Ve čtvrtek 23. 11. proběhne ENERGO SUMMIT, který se věnuje nejzásadnějším tématům ze světa energií.

 

V úterý 21. listopadu se v souběhu s veletrhem CZECHBUS bude konat mezinárodní kontraktační akce cestovního ruchu CZECH TRAVEL MARKET. Vystavovatelé z ČR i zahraničí budou své služby profesionálům z výjezdového, příjezdového i domácího cestovního ruchu nabízet od 9:00 do 17:00 v Hale 2D. Šestý ročník kontraktačního dne nabídne i každoroční odbornou konferenci pod taktovkou Asociace cestovních kanceláří České republiky.






Více
Nejbližší konané akce
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: ?

* - povinné údaje