Jednodenní odborný KONGRES FOR GASTRO & HOTEL spolu s třídenním veletrhem FOR GASTRO & HOTEL opět zahájil přehlídku trendů a produktů ze segmentu HoReCa. Ve dnech 1. až 3. listopadu tak máte možnost „nakouknout pod pokličku“ 128 vystavovatelům z pěti států.
Tématem letošního kongresu je NOVÝ ÚDĚL – UDRŽITELNOST, který ukazuje, jak se tento novodobý fenomén usazuje v oblasti pohostinství. Přednášky od odborníků z gastro oboru přinesou nastínění způsobů, jak z udržitelnosti získat co nejvíc, aby byla pro provoz podniku maximálně přínosná.
Na ploše 4 300 čtverečních metrů se následně v rámci veletrhu představí řada tuzemských i zahraničních vystavovatelů, kteří vám nabídnou své profesionální produkty. Nechybí široké zastoupení značek kávy ze všech koutů světa, gastronomické lahůdky, pivní výrobky nebo malá vinařství. Pokladní systémy a další IT technologie jsou pak samozřejmostí.
Celé tři dny gastronomického veletrhu pak přinesou nejen informace o trendech, produktech a technologiích, ale nabídnou také bohatý doprovodný program.