Výstava stanů 2023 je za dveřmi!


Výstava stanů 2023

Od 31. 5. do 20. 8. 2023 probíhá na Výstavišti v Praze Letňanech v pořadí již 26. Výstava stanů. Největší akce svého druhu ve střední Evropě se oproti loňsku představuje v rozšířeném formátu s nejširší nabídkou stanů, spacáků, karimatek a nově také batohů a kempingového nábytku.

2 roky po požáru, při kterém lehla popelem výstavní hala včetně turistického a kempingového vybavení v ní vystaveného, se můžete těšit na spoustu produktových novinek, výstavní slevy i oblíbenou soutěž o atraktivní ceny.

Výstava v novém

Produktová skladba opět doznala výrazných změn. Nově na vás, kromě 160 postavených stanů pro rodiny, páry i jednotlivce, 350 modelů spacáků mumiových, dekových, péřových i dětských a obdobného počtu karimatek samonafukovacích, pěnových i nafukovacích, čeká také na 500 modelů batohů na turistiku, kolo i do města a více než 300 modelů křesel, stolů, organizérů a dalšího kempingového nábytku.

Na Výstavě stanů naleznete nově také velký outlet obuvi na turistiku a volný čas s garantovanou slevou minimálně 30 % z DMOC.
Ostatní vybavení a oblečení se nám letos do haly nevešlo. Můžete si ho ale na Výstavu stanů objednat z e-shopu 4camping.cz, který Výstavu pořádá, a následně si ho na zdejší výdejně vyzkoušet a zakoupit.

Slevy, akce a co dál?

I letos můžete očekávat velké výstavní slevy, speciální akce, dárky k nákupům a v neposlední řadě oblíbenou soutěž o hodnotné ceny.

“Díky úspěšnému loňskému ročníku načínáme druhé čtvrtstoletí s Výstavou stanů v rozšířeném formátu, s novými kategoriemi a se spoustou nových produktů. Lidé často na pozvánku na Výstavu stanů reagují slovy - stan mám, nový nepotřebuji. Ale i když se stále držíme tradičního názvu Výstava stanů, akce zdaleka není jen o stanech. Naopak. Lákadel, které jsme si pro návštěvníky připravili je vícero. Kromě stanů tak můžete opět očekávat naprosto unikátní spacákové ležení i testovací prostor pro karimatky. Nově jsme navíc přidali ucelenou nabídku turistických a městských batohů a také tolik žádaný kempingový nábytek.” upřesňuje informace tiskový mluvčí Výstavy stanů Vít Hruška.

Hlavní výhody

Nespornou výhodou a hlavní předností výstavy pro letošek zůstává nejen šíře nabízeného sortimentu, ale především možnost si všechny vystavené produkty prohlédnout, vyzkoušet, osahat, porovnat a rovnou zakoupit. To platí jak pro zboží vystavené na Výstavě stanů, tak také pro to, které si na zdejší výdejnu objednáte z e-shopu 4camping.cz.

S výběrem vhodného vybavení vám, tak jak je pro Výstavu charakteristické, pomůže pečlivě proškolený odborný personál, který je po celou dobu akce připraven se vším poradit a zodpovědět jakékoliv dotazy.

“Po požáru v roce 2021 jsme byli nuceni upravit léta budovaný a cizelovaný formát Výstavy stanů a začít znovu. Díky velkému zájmu a podpoře ze strany návštěvníků, zákazníků dodavatelů i médií se nám povedlo projekt nejen zresuscitovat, ale pro letošek dokonce ještě rozšířit. Věříme, že návštěvníci naše úsilí ocení a že díky jejich podpoře získáme potřebné prostředky a energii pro další vylepšování a rozšiřování v letech budoucích.” uzavírá představení Výstavy stanů Vít Hruška.

Otevřeno je každý den od 10:00 do 20:00, včetně víkendů a svátků. Parkování a vstup jsou ZDARMA.

Výdejna na Výstavě stanů

Objednejte jakékoliv zboží z e-shopu 4camping.cz na výdejnu na Výstavě stanů.
Vše si v klidu vyzkoušejte a konzultujte s naším zkušeným personálem.
 
Vše vystavené a mnohem více najdete na www.4camping.cz






Více
Nejbližší konané akce
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: ?

* - povinné údaje