RESHOPER vám prozradí, jak růst s e-shopem díky efektivitě


 

Letošní ročník veletrhu a konference Reshoper bude hledat odpovědi na otázky jak s e-shopem růst, i když trh stagnuje a zda je správnou cestou k růstu efektivita. Více než 100 vystavovatelů se představí 17. května v PVA Letňany. Vstup na veletrh je stejně jako konzultace s experty z oblasti e-commerce zdarma. Konferenční vstupenka stojí 3 990 Kč a i letos se v jednom sále potkají experti z nejdůležitějších subjektů české a slovenské e-commerce.

 

“Na veletrhu své nástroje usnadňující online prodej představí přes 100 vystavovatelů. Najdete tak vše od nástrojů pro e-mailový marketing, přes platební brány až po samotné poskytovatele e-shopového řešení. Na jedné ploše si tak během jediného dne můžete zařídit e-shop od A do Z. Jako bonus je připraveno 15 expertů z oblastí marketingu, SEO, práva a dalších. Všichni poradci budou účastníkům k dispozici na konzultace zdarma,” láká na veletrh ředitel Shoptetu Samuel Huba.

 

Konferenční část se zaměří na efektivitu procesů, marketingu, náboru i dalších částí podníkání a představí se například HR manažerka v Pale Fire Capital Petra Nulíčková, která na konkrétních příkladech vysvětlí, jak chyby v náboru lidí mohou firmy vyjít na miliony korun. Na téma budování značky v době chaosu, tedy včetně chyb a selhání při expanzi na nové trhy, případně proč může být chybou focus jen na performance marketing se zaměří Michal Pastier - přednáška s příklady a fenomény, kterými si jeho tým GoBigname prošli v uplynulých deseti letech.  

 

V programu je i část zaměřená na kvalitní zákaznickou péči, tedy jak chytře nastavené procesy mohou e-shop posunout. Dalším rozebraným fenoménem bude TikTok nebo umělá inteligence. Chybět nebudou ani tipy na vylepšení webu a celého nákupního procesu tak, aby se maximalizoval konverzní poměr.

 

Veletrhu se každý rok účastní přes čtyři tisíce návštěvníků, letos jde již o pátý ročník. Další podrobnosti k programu a vstupenky je možné najít na webu www.reshoper.cz.






Více
Nejbližší konané akce
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: ?

* - povinné údaje