Veletrhy s obytňáky, loděmi a výhodnými zájezdy!


V pondělí 20. března začíná jaro a vy můžete přípravy na krásné jarní i letní měsíce začít u nás na letňanském výstavišti PVA EXPO PRAHA. 17. až 19. března vám bude stačit jen jedna vstupenka pro návštěvu výstavy obytných automobilů a karavanů FOR CARAVAN, výstavu lodí a vodních sportů FOR BOAT a mezinárodních veletrhů cestovního ruchu a regionální turistiky HOLIDAY WORLD & REGION WORLD, kde můžete pořídit cenově zajímavé zájezdy do mnoha destinací po celém světě.

 

Láká vás nezávislé cestování nebo už ho dávno znáte a chcete si pořídit modernější cestovní prostředek i potřebnou výbavu? Na FOR CARAVAN najdete vše, co potřebujete včetně bazaru karavanů a firem, které se specializují na obytné vestavby.

 

Chcete pořídit moderní koráb, skromnější kocábku nebo nový motor a lodní příslušenství? Nenechte si ujít FOR BOAT. Těšit se můžete na motorové lodě, plachetnice, lodní vybavení, lodní motory, vodní skútry, motorové čluny, veslice, kajaky, paddleboardy i na bazar lodí.

 

Potemnělá zima z vás vyždímala optimismus a energii? Pak není nic snazšího než návštěva veletrhů HOLIDAY WORLD & REGION WORLD, kde najdete prezentace mnoha zajímavých turistických destinací včetně cenově výhodných nabídek, díky kterým můžete odletět za sluncem. Pozor: pátek je určen pouze pro odborníky z cestovního ruchu, všechny ostatní rádi uvítáme v sobotu a v neděli.






Více
Nejbližší konané akce
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: ?

* - povinné údaje