Veletrh Sběratel letos čelí obrovskému zájmu vystavovatelů!


Veletrh Sběratel letos čelí obrovskému zájmu vystavovatelů

Přes 230 firem a značek z celého světa už je přihlášeno! Česká mincovna, Gdaňská mincovna, Česká pošta, NGC, Schoeller Münzhandel, Heritage Auctions Europe, Emporium Hamburg, Comptoir Des Monnaies Anciennes, aukční domy Rapp, Künker, Rauch, Viennafil…, ale také poštovní správy OSN, Německa, Albánie, Lichtenštějnska, Lucemburska, Slovenska nebo Krygyzstánu. Ty všechny můžete letos potkat na jednom místě jenom v Praze.

PRAVIDLA PRODEJE NOVÝCH „0 EUROVÝCH BANKOVEK“ V HALE 8

Prodej nově vydaných 0 eurových suvenýrů bude probíhat v pátek 9. 9. v samostatné hale 8 (dříve označené jako hala 6). Další automaty se zahraničními suvenýry budou umístěny rovněž ve foyer výstaviště.

Do haly 8 bude vytvořen koridor od samostatného vchodu od parkoviště

Pokud se náklad bankovek nevyprodá, bude v sobotu 10. 9. prodej přesunut z haly 8 do Vstupní haly výstaviště – foyer.

V pátek 9. 9. bude vstup do haly 8 zpřístupněn od 10:00 hod. Ne dříve.

Vstup do areálu výstaviště, ve kterém se hala 8 nachází, bude v pátek umožněn od 7:00 hod. Zájemci o bankovky se pak mohou řadit před halou 8. Od 7:00 hod. bude také možné v areálu výstaviště zaparkovat.

Hala 8 bude uzavřena v 18:00 hod. (Suvenýry ale mohou být vyprodány dříve.).

Před vstupem do haly je nutné zakoupení vstupenky na veletrh Sběratel. Pokladna bude umístěna před halou 8 a před vstupní halou. V pokladně je také možné vyměnit voucher (pokud návštěvník takový má) za platnou vstupenku a s tou postupovat dál do haly.

Před opuštěním areálu obdrží návštěvník na vyžádání vrácenku „strip“ na ruku, se kterým může veletrh navštívit v průběhu dne už bez placení.

Fronta bude v hale regulována pomocí oddělovacích pásů, tak aby se zajistil maximálně hladký průběh prodeje.

Vstupenka pro obchodníky“ nezaručuje přednostní vstup do haly 8. Čas zahájení prodeje je v 10:00 hod.

V PREMIÉŘE BUDOU NA VELETRHU V PRODEJI TYTO SUVENÝRY

 

0 euro suvenýrová bankovka vydaná 60. narozeninám Olympiku bude mít za účasti celé kapely premiéru v pátek 9. září.

Přímo na místě si také můžete nechat zdarma ocenit vlastní poštovní známky, mince, bankovky, drahé kovy, šperky, drahé kameny, telefonní karty, starožitnosti, obrazy nebo autogramy od nezávislých znalců z profesních organizací.

Sběratelskou dopisnici, kterou vydává veletrh Sběratel společně s Českou poštou, přijde v pátek 9. září osobně podepisovat Antonín Panenka.

Nenechte si ujít největší setkání sběratelů ve střední a východní Evropě! 

Pamětní stříbrná medaile k 25. výročí veletrhu Sběratel bude v limitovaném nákladu 500 kusů v prodeji v Informacích ve foyer a na stánku sberatelshop.cz






Více
Nejbližší konané akce
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: ?

* - povinné údaje