Výstava stanů se vrací do areálu PVA EXPO PRAHA


Výstava stanů 2022

25. ročník Výstavy stanů je tu, loňskému požáru navzdory.

Od 7. 6. do 31. 7. 2022 proběhne na Výstavišti v Praze Letňanech už 25. ročník Výstavy stanů. Na poloviční ploše a v novém formátu, přesto stále největší akci svého druhu ve střední Evropě pořádá náš e-shop s outdoorovým zbožím 4camping.cz.

Loňský požár

Když loňský ročník Výstavy předčasně v noci na 2. července ukončil ničivý požár, při kterém shořela celá výstavní hala a s ní i naše veškeré zboží a vybavení, zdálo se, že to je tečka za touto tradiční akcí, která čtvrtstoletí přinášela radost nám i všem milovníkům kempování, outdooru a obecně venkovních sportů. Ačkoliv dodnes bojujeme s následky požáru, podařilo se nemožné, Výstava stanů se opět otevírá veřejnosti!

Nový formát

Nebylo možné najít adekvátní náhradu za původní prostory ani na požadovanou dobu, proto jsme přistoupili ke změně formátu akce. Na ploše bezmála 5 000 m2 budou vystaveny a prodávány POUZE stanyspacáky a karimatky.

V těchto třech kategoriích ovšem opět jde o největší nabídku, jakou můžete na jednom místě vidět.

"Dlouho nebylo jasné, zda se nám vůbec podaří akci oživit, nakonec se to ale povedlo. Loni jsme přišli nejen o všechno vystavené a uskladněné zboží, ale i o léta rozvíjení a zdokonalování akce. To nás donutilo udělat razantní změnu ve formátu Výstavy. Doufáme, že pro to naši zákazníci najdou pochopení.“ říká tiskový mluvčí Výstavy stanů Vít Hruška.

Hlavní benefity

Hlavní výhodou akce je unikátní možnost si všechno zboží vyzkoušet, osahat, porovnat a většinu zde i zakoupit.

Na místě je k vidění 180 postavených modelů rodinných, turistických i expedičních stanů350 modelů dekových, mumiových, péřových i dětských spacáků a více než 300 modelů nafukovacích,samonafukovacích i  pěnových karimatek. To vše od více než 60 značek z celého světa.

Na své si přijde jak člověk, který potřebuje koupit stan na vodu nebo festival za pár stovek, tak i rodina s dětmi nebo náročný outdoorář, který nechce dělat kompromisy.

S výběrem vám pomůže náš pečlivě vyškolený odborný personál, který je po celou dobu akce připraven poradit a zodpovědět jakékoliv dotazy.

Na místě je také otevřena VÝDEJNA, kde můžete objednat nebo vyzvednout zboží z našeho eshopu 4camping.cz s nejširší nabídkou kempingového, turistického a outdoorového vybavení v ČR.

Soutěž a výstavní slevy

I letos na vás čekají VELKÉ VÝSTAVNÍ SLEVY a SOUTĚŽ O ATRAKTIVNÍ CENY.

Otevřeno máme každý den od 10:00 do 20:00 hodin, včetně víkendů a svátků.

Vstup a parkování jsou zdarma.

Těšíme se na vás.






Více
Nejbližší konané akce
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: ?

* - povinné údaje