Pořadatel veletrhů ABF má nového generálního ředitele


Největší pražský organizátor veletrhů a výstav, společnost ABF, a.s., nově přivítala na postu generálního ředitele Martina Františka Přívětivého, který dosud ve společnosti působil jako výkonný ředitel. Jeho předchůdce v nejvyšší funkci Tomáš Kotrč zůstává v ABF, a.s. jako člen dozorčí rady. 

Martin František Přívětivý působí ve společnosti ABF, a.s. od roku 2011 a podrobně zná její fungování z několika vysokých manažerských pozic. Zastával funkce ředitele stavebního veletrhu FOR ARCH, obchodního a marketingového ředitele a naposledy pracoval na postu výkonného ředitele. Od února 2022 se stal generálním ředitelem společnosti, kdy na této pozici vystřídal Tomáše Kotrče.

 

„Mým úkolem bude navázat na dosavadní úspěchy, kterých ve své funkci dosáhl Tomáš Kotrč, a dopomoci společnosti ABF, a.s. k dalšímu úspěšnému rozvoji. Oblast veletržnictví prošla kvůli koronavirové pandemii těžkým obdobím a musí se v současnosti vyrovnávat s mnoha změnami. Naše společnost je jedním z nejvýznamnějších tuzemských subjektů pořádajícím veletrhy a výstavy mezinárodního významu a mým úkolem bude tento stávající trend ABF, a.s. rozvíjet ještě dále. A to ať již v rámci stávajících akcí nebo plánovaných nových projektů,“ řekl Martin František Přívětivý ke svému jmenování.

 

Tomáš Kotrč, za nímž stojí dlouholeté mimořádné úspěchy na pozici generálního ředitele firmy, zůstává i nadále propojen s ABF, a.s. jakožto člen dozorčí rady.






Více
Nejbližší konané akce
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: ?

* - povinné údaje