Pozvánka na Prague Car Festival


Pozvánka na Prague Car Festival

Tři výstavy v jednom festivalu

Osvědčené výstavy Prague Car Festival a Racing Expo/Classic Expo letos prošly zcela zásadní změnou. Spojením do jednoho celku vznikla rozsahem 30 000 m2 i počtem přes 800 exponátů nejrozsáhlejší motoristická výstava v České republice v roce 2021.  Uskuteční se ve dnech 30. a 31. října ve všech prostorách výstaviště PVA Expo v Praze – Letňanech.

Ani v letošním roce nepřijdou milovníci upravených automobilů o svůj vrchol sezóny. Na výstavě BSR Tuning Expo se představí špička z české i evropské scény a návštěvníci se potkají jak s majiteli těchto skvostů, tak se zástupci renomovaných úpravářských značek, prodejci dílů a doplňků pro zvýšení výkonu nebo zlepšení jízdních vlastností. Návštěvníci zde najdou převážně soukromé automobily ze sedmi evropských zemí. Vrcholem celodenního programu bude vyhlášení soutěže Tvář BSR Tuning Expo a předání dalších ocenění.

ESET Cup Racing Expo nabídne vedle špičkových závodních automobilů a motocyklů také setkání s mnoha osobnostmi. Besedou i autogramiádou s Tomášem Engem se uzavřou jeho oslavy dvacátého výročí od startů v F1. Jan Kopecký bude jedním z mnoha továrních jezdců značky Škoda, kteří svou účastí ozdobí expozici vzácných vozů z muzea této značky. K dispozici bude také několik simulátorů. Na těch profesionálních se pojede v sobotu Grand Prix Racing Expo a v neděli první oficiální mistrovství České republiky.

Příznivci historických vozidel se mohou těšit na Glasurit Classic Expo. Společný stánek opět připravují organizátoři největších veteránských akcí jako jsou 1000 mil československých, Zbraslav-Jíloviště nebo brněnský Festival mezi pavilony. Na výstavě budou zastoupeny kluby Rolls-Royce, Jaguar, Lotus, Mercedes-Benz, Fiat a mnoho dalších. V neděli 31. října mohou přijet i majitelé historických automobilů, vyrobených do roku 1975. K dispozici budou mít zdarma parkovací plochu uvnitř výstaviště.

Živo bude i na venkovní ploše před vstupní halou. Návštěvníky hned při vstupu zaujme populární driftování. V těsném sousedství se potom představí nejmladší závodníci na dvou kolech. A děti se mohou bezpečně svézt v opravdové závodní motokáře.

 

Více informací najdete na: https://praguecarfestival.cz/

 






Více
Nejbližší konané akce
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: ?

* - povinné údaje