Veletrhy FOR PETS, FOR FISHING a e-SALON se představí v nových termínech


Původně plánované jarní termíny konání veletrhů FOR PETS, FOR FISHING a e-SALON se vzhledem k aktuálnímu vývoji koronavirové epidemie v České republice mění. O své oblíbené akce ale letos návštěvníci nepřijdou. Veletrhy představí novinky a trendy svých oborů na letňanském výstavišti PVA EXPO PRAHA v nových podzimních termínech.

 

Vyhlášená akce pro milovníky a chovatele zvířat, veletrh FOR PETS, se z původního březnového termínu přesouvá na dny 21. až 24. října 2021. Jako tradičně uvede produkty nejvýznamnějších firem zaměřených na chovatelské potřeby, krmiva a vše, co majitelé a jejich mazlíčci potřebují.

 

Ve stejném termínu, tedy od 21. do 24. října 2021 se v prostorách letňanského výstaviště uskuteční také největší rybářský veletrh FOR FISHING. Milovníci tohoto odvětví se tak seznámí s novinkami pro následující sezónu i s kvalitními produkty vyhlášených značek nebo se dozví vše potřebné o jednotlivých rybolovných technikách.

 

Veletrh čisté mobility e-SALON své návštěvníky tradičně vítal v listopadových dnech. Stejně tomu bude i v roce 2021, kdy se to nejlepší ze světa elektromobilů, nabíjecí infrastruktury, autonomní mobility či alternativních pohonů představí veřejnosti ve dnech 11. až 14. listopadu.






Více
Nejbližší konané akce
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: ?

* - povinné údaje