Novou sezónu rozjedou auta, kola a lodě. Zveme vás na projížďku rokem 2021!


Rok 2020 se dramaticky vepsal do dějin naší země, do její ekonomiky i našich životů. Nevynechal ani oblast veletržnictví. Koronavirová epidemie nás zasáhla uprostřed probíhající jarní sezóny a ve veletržním kalendáři nenechala kámen na kameni. Podzimní sezóna sice zahájena byla, ale o své ročníky nepřišly pouze veletrhy AUTOSHOW PRAHA, FOR DECOR & HOME, FOR ARCH a FOR GARDEN nebo FOR INTERIOR a FOR GASTRO & HOTEL. To už je ale za námi. I přes těžký průběh letošního roku se týmu společnosti ABF s nasazením maximálních sil a za velké pomoci vystavovatelů podařilo najít co nejlepší cestu do roku 2021.

 

VZHŮRU DO SEDLA NEBO ZA VOLANT ELEKTROMOBILU! 

Veletržní kalendář pro následující rok je tak plný oblíbených a významných akcí nejen pro odborníky z mnoha odvětví, ale i pro širokou veřejnost. Své první návštěvníky přivítá výstaviště PVA EXPO PRAHA v březnu, kdy se ve dnech 11.-14. 3. uskuteční veletrh čisté mobility e-SALON. Po vynechaném letošním ročníku se s tím nejlepším ze světa cyklistiky setkají návštěvníci na veletrhu FOR BIKES a milovníci lodí na FOR BOAT.

 

KALENDÁŘ NABÍZÍ TRADIČNÍ VELETRHY I SOUBĚHY V NOVÝCH TERMÍNECH

Rybáři už se těší na FOR FISHING a chovatelé domácích mazlíčků na FOR PETS. Svou událost roku bude mít také oblast cestovního ruchu díky veletrhům HOLIDAY WORLD a REGION WORLD v souběhu s akcí FOR CARAVAN. Poprvé v dubnu se uskuteční veletrhy FOR PASIV, FOR WOOD a FOR THERM, a to v souběhu s veletrhy FOR INTERIOR a FOR GARDEN, který se tak po letošní podzimní výjimce opět vrací do jarního období. 

Je pro nás velkou radostí, že se obor veletržnictví dokáže postupně znovu stavět na nohy. Věříme, že bude rok 2021 rokem opětovného růstu zájmu o veletrhy a o vše, co nabízejí návštěvníkům i vystavovatelům.

 

Celý kalendář veletržních a kulturních akcí ABF pro rok 2021 si můžete stáhnout ZDE.






Více
Nejbližší konané akce
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: ?

* - povinné údaje