Veletrh e-SALON se přesouvá do nového termínu na jaro 2021


Vzhledem k nepříznivému vývoji koronavirové epidemie v ČR se 3. ročník veletrhu čisté mobility e-SALON přesouvá z listopadového termínu na jaro 2021. Na výstavišti v Letňanech se představí modely nejvýznamnějších světových automobilek, vozítka na alternativní pohony i supervýkonné dobíjecí technologie.

 

„Do poslední chvíle jsme se snažili dělat maximum pro to, aby se tato akce konala, byť v omezeném režimu. Rád bych poděkoval našim vystavovatelům, kteří nás podporovali a stáli za námi i v této náročné době. Pevně věřím, že se brzy sejdeme na výstavišti PVA EXPO PRAHA v dalším termínu veletrhu, a to v březnu 2021,“ řekl výkonný ředitel ABF, a.s. Martin František Přívětivý. Jak upřesnila ředitelka veletrhu Jana Nosálová, v jarním ročníku nebude chybět kromě národních premiér elektromobilů světových značek ani doprovodný program zahrnující odborné přednášky, workshopy i konferenci SMART CITIES.

 

Děkujeme všem fanouškům za přízeň a vyjadřovanou podporu v této mimořádné době. Vážíme si toho a těšíme se na setkání se všemi vystavovateli, partnery a návštěvníky na této oblíbené akci v PVA EXPO PRAHA v Letňanech v novém termínu.






Více
Nejbližší konané akce
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: ?

* - povinné údaje