Veletrhy krásy vás budou hýčkat


Dva největší beauty veletrhy s mnohaletou tradicí, INTERBEAUTY PRAGUE a WORLD OF BEAUTY & SPA, můžete navštívit za 1 vstupné už 27. a 28. září 2019 na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Čeká vás nezapomenutelná, tělu i duši prospěšná, beauty párty plná zážitků. A díky veletržním slevám navíc ušetříte!

 

Organizátoři pro vás přichystali kadeřnickou show Tomáše Arsova. Poprvé uvidíte makeupovou Maybelline show s něžnou kráskou Monikou Bagárovou a nebudou chybět ani vzrušující módní přehlídky s vítězkami soutěže krásy Miss Czech Republic či žhavá módní show vítězů a finalistů soutěže Muž roku 2019.

 

Těší se na vás více než 350 vystavovatelů, nabízejících přes 500 zastoupených značek, a to na výstavní ploše 15 400 m2.  A nově také nehtové a kadeřnické workshopy pro profesionály.

 

Velkou výhodou je fakt, že si zde můžete téměř vše prohlédnout na vlastní oči, vyzkoušet na svém těle a zjistit tak, co bude vyhovovat, slušet či vonět právě Vám. A pokud toužíte po nějaké změně hned? Žádný problém. Špičkoví vizážisté z Make-up Institute Prague vás tady zdarma nalíčí. A nejen oni. Bezplatné líčení si můžete dopřát po celou dobu konání veletrhu také na stánku Maybelline.

 

Dvoudenní program v PVA EXPO PRAHA Letňany bude opravdu rozmanitý.

 

Otevírací doba: pátek i sobota od 9.00 do 18.00 hodin

Sleva 20 % na vstupenku na www.interbeautyprague.cz/sleva






Více
Nejbližší konané akce
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: ?

* - povinné údaje