Kupte si vstupenku v předprodeji – ušetříte a navíc se vyhnete frontám u pokladen


Kupte si vstupenku v předprodeji – ušetříte a navíc se vyhnete frontám u pokladen

Veletrhy FOR CARAVAN a FOR BOAT odstartují v pátek 8. března. Co všechno na vás čeká? Celkem šest hal nabitých stovkami obytných aut a karavanů i lodí všech typů. Hala 6 se promění v obří bazén, kde bude probíhat atraktivní doprovodný program. Chybět nebude ani bazar karavanů a lodí nebo oblíbená výstava retro karavanů. O víkendu 9. a 10. března doplní veletrhy cestovatelský festival Kolem světa. Představí se téměř 50 cestovatelů, dobrodruhů, fotografů, digitálních nomádů či poutníků. O své vyprávění se podělí i Jiří Kolbaba nebo Ladislav Zibura. Program obohatí umělecká vystoupení tanečníků z několika zemí světa a na své si přijdou také vaše chuťové pohárky. Během víkendu budete moci ochutnat speciality orientálních i exotických kuchyní.

 

Přijďte se porozhlédnout po novém autě nebo si poslechnout zážitky zkušených cestovatelů a nomádů. Zjistíte, proč je nezávislé cestování v posledních letech v kurzu!

 

Vstupenky na výstavy FOR CARAVAN a FOR BOAT koupíte v předprodeji za 165 Kč. Jednodenní vstupné na festival Kolem světa: 400 Kč, dvoudenní za 600 Kč.

 

Kompletní program najdete zde.

 

 






Více
Nejbližší konané akce
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: ?

* - povinné údaje