V Holešovicích se od 21. do 24. 2. sejde téměř 50 zemí světa i perly Česka


V Holešovicích se od 21. do 24. 2. sejde téměř 50 zemí světa i perly Česka

Mezinárodní veletrh cestovního ruchu HOLIDAY WORLD je nejvýznamnější akci svého druhu nejen v České republice, ale i v regionu střední Evropy. I v roce 2019 se na veletrhu představí téměř celý svět. Chybět nebudou národní turistické centrály tradičních evropských zemí i vzdálených destinací, jako Ameriky, Asie nebo Afriky. Na turistické zážitky budou lákat regiony České republiky, aktuální nabídku zájezdů do celého světa nabídnou desítky cestovních kanceláří a agentur.

 

Novinkou veletrhu HOLIDAY WORLD 2019 je spojení s veletrhem PAMÁTKY – MUZEA – ŘEMESLA, který představí nejzajímavější památkové objekty České republiky včetně církevních památek. Záštitu nad touto výstavou převzalo Ministerstvo kultury ČR. V rámci propojení těchto dvou veletrhů tak dojde k logické synergii mezi památkami a cestovním ruchem - spojení památek a turistiky.

Veletrh HOLIDAY WORLD bude opět rozdělen na dny pro odbornou veřejnost (čtvrtek a pátek) a dny, které budou patřit veřejnosti laické (sobota a neděle).

V roce 2019 se bude konat již 28. ročník, který proběhne ve dnech 21.24. února 2019 v areálu holešovického Výstaviště v Praze společně s 13. ročníkem gastronomického veletrhu TOP GASTRO & HOTEL.

 






Více
Nejbližší konané akce
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: ?

* - povinné údaje