Pro milovníky beauty světa i cyklistické nadšence


Dnes začíná již třináctý ročník veletrhu FOR BIKES, který můžete navštívit ve dnech 24. až 26. března. Zároveň s ním vás přivítá také jarní veletrh FOR BEAUTY, který pro vás bude otevřený od 24. do 25. března. Oba veletrhy jsou plné profesionálů ze svých oborů, kteří vám rádi poradí s výběrem toho nejlepšího pro vás.

Veletrh FOR BEAUTY vám opět přinese novinky v péči o pleť, tělo, vlasy či nehty. Na jednom místě najdete profesionální značky ze všech beauty oborů spolu s jejich zástupci, kteří jsou připraveni vám poradit s výběrem produktů na míru. Těšit se můžete také na pestrý doprovodný program v podobě módní přehlídky spodního prádla značky Werso a návrhářky Heleny Bedrnové ve spolupráci s Czech Fashion Week. První veletržní den představí Andrea Verešová svoji značku NAIADA, druhý den představí vlastní značku RUMYIA zpěvačka Monika Bagárová.

Chybět samozřejmě nebudou ani nákupy za atraktivní veletržní ceny a bezplatné nalíčení či úpravu obočí v beauty pointech.

FOR BIKES má pro vás nachystanou přehlídku nových modelů kol i kompletního cyklo sortimentu tuzemských a zahraničních značek. Cyklo nadšence čekají nákupy, novinky a trendy z oboru i program jak pro profesionály, tak i amatérské jezdce. Na výstavišti uvidíte nejen modely kol od tuzemských i zahraničních značek, ale i mnoho osobností nejen z cyklistického světa. Zavítá k nám například ambasador veletrhu Jiří Ježek, Jan Valenta, Ján Svorada, Jan Pirk, Petr Marek, Viktor Zapletal, Tomáš Bábek a na stánek BESIP dorazí legendární moderátor Jan Rosák.

V doprovodném programu uvidíte tradiční cyklistické závody na horských kolech, soutěže o lákavé ceny, autogramiády nebo testovací jízdy na minirampě.

Těšíme se na vaši návštěvu!

 






Více
Nejbližší konané akce
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: ?

* - povinné údaje