Tři výstavy v jednom festivalu!


Tři výstavy v jednom festivalu

Výstavy BSR Tuning Expo, Racing Expo a Glasurit Classic Expo se od loňského roku konají pod společnou hlavičkou Prague Car Festival. Spojením do jednoho celku vznikla rozsahem 30 000 m2 i počtem přes 800 exponátů nejrozsáhlejší motoristická výstava nejen v České republice. 

Ani v letošním roce nepřijdou milovníci upravených automobilů o svůj vrchol sezóny. Představí se zde špička z české i evropské scény a návštěvníci se potkají jak s majiteli těchto skvostů, tak se zástupci renomovaných úpravářských značek, prodejci dílů a doplňků pro zvýšení výkonu nebo zlepšení jízdních vlastností. Návštěvníci zde najdou převážně soukromé automobily z mnoha evropských zemí. Součástí programu jsou zajímavé diskuze s majiteli aut a firem, vyhlášení soutěže Tvář BSR Tuning Expo, návštěvníci si mohou vyzkoušet rozsáhlou game zónu nebo bohatý venkovní program.

Racing Expo nabídne vedle špičkových závodních automobilů a motocyklů také setkání s mnoha zajímavými lidmi ze světa motorsportu. Ty se představí v rámci celovíkendového diskuzního bloku a potkáte zde špičkové jezdce a významné osobnosti dnešní doby i historie. Vyvrcholením bude předání cen v rámci ankety Legenda motorsportu.

Příznivci historických vozidel se mohou těšit na Glasurit Classic Expo. Na výstavě budou zastoupeny kluby mnoha značek, špičkové historické modely ze soukromých sbírek i expozice významných firem z oboru. Po oba víkendové dny bude probíhat diskuzní program ve stylovém retro duchu a v neděli si přijdou na své milovníci dražby historických automobilů a motocyklů.

Živo bude i na venkovní výstavní ploše. Tam se představí nejmladší závodníci na dvou kolech, děti se mohou bezpečně svézt v opravdové závodní motokáře, především pro dospělé jsou určeny zážitkové jízdy se supersporty i testovací jízdy nových modelů automobilů. Po oba výstavní dny se zde konají také srazy, v sobotu se zaměřením na tuning a v neděli na sportovní a historické automobily.






Více
Nejbližší konané akce
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: ?

* - povinné údaje