Navštivte prodejní veletrh Minerály a drahé kameny


Chcete výhodně nakoupit drahé kameny, minerály, šperky nebo jen získat inspiraci pro vaše domácí tvoření? Navštivte prodejní veletrh Minerály a drahé kameny, kde najdete několik desítek obchodníků z celé Evropy!

Veletrh se koná ve stejné hale jako veletrh Sběratel – největší setkání sběratelů poštovních známek, mincí, pohlednic a dalšího sběratelství ve střední Evropě.

Na veletrhu Minerály a drahé kameny si navíc můžete nechat zdarma ocenit vaše vlastní minerály a drahé kameny od soudního znalce Karla Maříka, na veletrhu Sběratel pak ryzost a kvalitu zlatých šperků od Puncovního úřadu. Nezávislí znalci z profesních organizací jako Svaz českých filatelistů, Česká numismatická společnost, Klub sběratelů telefonních karet nebo Muzeum cenných papírů vám ocení také poštovní známky, mince, telefonní karty nebo staré akcie.

Vstup na veletrh Minerály a drahé kameny a veletrh Sběratel platí na jednu společnou vstupenku.

A pozor!

Ženy a mládež do 18 let mají vstup na oba veletrhy zdarma!

A pánové, pokud se registrují do našeho Klanu sběratelů tak rovněž! Registrací získají nejen volný vstup na veletrhy, ale také celou řadu dalších výhod. CHCI SE ZAREGISTROVAT DO KLANU SBĚRATELŮ

Na internetu jsou na prodej tisíce minerálů a drahých kamenů, možnost na vlastní oči se přesvědčit o jejich kvalitě a původu přímo u prodejce máte ale jen na veletrhu.

Udělejte si tedy příjemný den, vezměte celou rodinu a vyrazte do Letňan!






Více
Nejbližší konané akce
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: ?

* - povinné údaje