Zveme vás na 14. ročník BIDFOOD EXPO


Gastronomickou událost roku Bidfood Expo rozzáří kuchařské hvězdy

Od 25. do 27. května bude probíhat v Praze na výstavišti PVA Letňany prestižní oborová akce Bidfood Expo. Nabídne až 100 expozic, prestižní kuchařské soutěže a show. Hlavními hvězdami programu budou kuchařské hvězdy a celebrity, a to nejen z Česka. Dorazí Zdeněk Pohlreich, Jan Punčochář, Filip Sajler, Besky a z Německa i držitel dvou michelinských hvězd Sebastian Frank.

Největší gastronomická událost pro odbornou veřejnost v ČR se uskuteční po pěti letech a bude ještě o něco lepší než předchozí ročník. Program i výstavní plocha se znovu rozrůstají. Letos to bude neuvěřitelných 8 000 m², v roce 2017 byl prostor „pouhých“ 3 000 m². Na této ploše se mimo jiné budete moci seznámit s nejmodernějším vybavením do profesionálních kuchyní (včetně autonomních robotů). Inspirací vám pak jistě budou nové trendy a postupy v gastronomii. Chybět nebudou ani ochutnávky výrobků Bidfood, světových značek a lokálních výrobců. To vše okoření ti nejlepší kuchaři, které budete moci sledovat v akci.

Součástí programu jsou i prestižní soutěže. Ve středu 25. května se uskuteční Kuchař roku 2022–2023 a Cukrář roku 2022–2023, ve čtvrtek a v pátek Gastro Junior Bidfood Cup 2022. Soutěže pořádá Asociace kuchařů a cukrářů České republiky v úzké spolupráci s Bidfoodem.

Kdy: 25. až 27. května 2022 | od 9:30 do 18:00

Kde: Praha – Letňany | PVA Expo Praha | vstupní hala II






Více
Nejbližší konané akce
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: ?

* - povinné údaje