Do nového roku s dobrým skutkem: znovu jsme podpořili činnost Konta Bariéry


Společnost ABF, a.s., provozující areál PVA EXPO PRAHA v Letňanech ve spolupráci s Ford Motor Company znovu podpořila činnost Nadace Charty 77 a sbírku Konto Bariéry. 

 

Nový model vozu Ford Kuga ve variantě ST-line převzala v pondělí 3. 1. 2022 ředitelka nadace Božena Jirků. Slavnostního předání, které se uskutečnilo v prodejně AMB Praha v Ořechu, se zúčastnil Martin František Přívětivý, místopředseda představenstva a výkonný ředitel ABF, a.s., a Petr Svoboda, Business Development Director Ford AMB Praha. Přejeme Kontu Bariéry mnoho úspěchů a mnoho šťastných kilometrů.

 

Konto Bariéry je stěžejním projektem Nadace Charty 77. Je přitom první a dosud jedinou kontinuální sbírkou, které se více než dvacet let účastní desetitisíce dárců, kteří svým pravidelným měsíčním příspěvkem pomáhají naplňovat a financovat program Konta Bariéry. Za celou dobu svého působení rozdělilo Konto Bariéry stovky milionů korun a podpořilo tisíce projektů na zlepšení života lidí s handicapem. Z aktuálních potřeb lidí s postižením vychází Konto Bariéry i při formování nových projektů. Doplňuje stát a samosprávu tam, kde jejich pomoc nestačí. Stále více se zaměření jeho pomoci posouvá od standardní pomoci, tedy rehabilitačních a kompenzačních pomůcek, bezbariérových úprav bytů, škol a dalších veřejných budov, k projektům, které souvisejí se vzděláním a pracovním uplatněním lidí s handicapem.






Více
Nejbližší konané akce
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: ?

* - povinné údaje