Na výstavišti v Letňanech to žije! Veletrh FOR ARCH byl zahájen.


Na výstavišti v Letňanech to žije! Veletrh FOR ARCH byl zahájen.

Veletrh FOR ARCH zahájila v úterý 18. září česká politická špička. Po boku předsedy představenstva pořadatelské společnosti ABF Pavla Sehnala přestřihli slavnostní pásku také minisryně pro místní rozvoj Klára Dostálová, ministr dopravy Dan Ťok a ministr životního prostředí Richard Brabec.

Jak v úvodu zmínil předseda představenstva ABF, a.s. Pavel Sehnal, oblast stavebnictví bojuje s disbalancí trhu. Zatímco v současnosti se stavebnictví potýká s nedostatkem lidí, v předchozích letech bojoval obor se stagnací výstavby. Apeloval proto na vystavovatele veletrhu, ale i odborníky z oblasti stavebnictví, aby podali pomocnou ruku mladé nastupující generaci a snažili se ji k oboru přimknout.

Poté, co byl veletrh FOR ARCH slavnostně zahájen, odstartovala odborná konference TECHNOLOGICKÉ FÓRUM: investice_technologie. V úvodním bloku jejího programu zazněly nejen přednášky odborníků, ale také panelová diskuze české politické špičky a odborníků z oblasti stavebnictví. Jaký program FOR ARCH pro své návštěvníky chystá? Podrobnosti najdete na: www.forarch.cz/program.






Více
Nejbližší konané akce
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: ?

* - povinné údaje