Veletrh FOR CARAVAN se letos rozroste o specializovanou výstavu lodí FOR BOAT


Veletrh FOR CARAVAN se letos rozroste o specializovanou výstavu lodí FOR BOAT

V polovině března se areál PVA EXPO PRAHA promění v ráj dovolených na čtyřech kolech. K vidění budou obytné vozy, karavany, ale i doplňky pro autokempink a kempování. Chybět nebude ani oblíbený bazar karavanů nebo karavanové městečko. Pokud přemýšlíte o letní dovolené v karavanu, pak je právě veletrh ideálním místem, kde potkáte všechny zásadní firmy z oboru a kromě ucelené přehlídky získáte i mnoho cenných rad.

 

Dvě haly letňanského areálu budou věnované lodím. Vystaveny budou luxusní jachty, lodě, plachetnice, motorové i nafukovací čluny, ale i lodní skútry. To vše bude doplněno o nabídku lodních doplňků a příslušenství. Na veletrhu budou moci návštěvníci také navštívit charterové firmy, které jim zprostředkují pronájem lodi nejen v Čechách, ale i v Chorvatsku nebo Karibiku.

 

A jestli nevíte, kam letos vyrazit, můžete se inspirovat na cestovatelském festivalu Kolem světa karavanem a lodí. Ten nabídne dna dny nabité přednáškami a komentovanými projekcemi. První den bude věnovaný karavanům, druhý lodím.






Více
Nejbližší konané akce
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: ?

* - povinné údaje