Na FOR PASIV vznikne unikátní poradenské centrum


Na FOR PASIV vznikne unikátní poradenské centrum

Od čtvrtka 9. února až do soboty 11. února bude na letošním veletrhu FOR PASIV otevřené speciální poradenské centrum. V něm nezávislí odborníci návštěvníkům bezplatně poradí s přípravou, projekcí či výstavbou nízkoenergetického či pasivního domu. V Hale 5, na stánku 5B20 se vystřídají architekti, projektanti, stavitelé, energetičtí poradci, experti na větrání, neprůvzdušnost, ale i na dotace z právě běžícího programu Nová zelená úsporám.

 

Objednejte se!

Organizátoři veletrhu očekávají, že o experty bude velký zájem, a proto připravili rezervační systém, díky kterému se mohou návštěvníci objednat na konkrétní den a hodinu k vybranému poradci. Termín je možné si zarezervovat na seminare@pasivnidomy.cz. Přesný program odborného poradenského centra najdete na: PORADENSKÉ CENTRUM

Ti, co se chtějí dozvědět maximum o nízkoenergetických a pasivních domech, by si neměli nechat ujít další ročník veletrhu FOR PASIV, který se uskuteční již 9. až 11. února 2017 na výstavišti PVA EXPO PRAHA. Kromě výše uvedeného a zajímavých expozic jsou pro návštěvníky připravené zajímavé přednášky například na témata: Jak zvolit vhodné vytápění s peletami, kolik uspořím, co mi zaplatí dotace, Vlhkost jako příčina problémů pasivních a nízkoenergetických budov, Technologická výbava pasivního domu – řízené větrání, způsoby vytápění a mnoho dalšího.

 

Nyní je možné zakoupit vstupenku na veletrh s výraznou slevou za cenu 50 Kč. Více na http://forpasiv.cz/sleva

 

 






Více
Nejbližší konané akce
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: ?

* - povinné údaje