FOR DECOR & HOME představil VÁNOČNÍ TRENDY 2016


FOR DECOR & HOME představil VÁNOČNÍ TRENDY 2016

Na kontraktačním veletrhu dekorací, skla, bytových a kuchyňských doplňků a dárkového zboží FOR DECOR & HOME si návštěvníci mohli prohlédnout unikátní výstavu VÁNOČNÍ TRENDY 2016. Ve čtyřech expozicích se představily čtyři rozdílné styly, a to Vánoce v tónech, V zahradách, Já les - Ty člověk a Půvab okázalosti.

Vánoce v tónech
Design skandinávskýc zemí je velkým zdrojem inspirace. Jedním z charakteristických prvků, kterým se skandinávský design liší, je jednoduchost a používání přírodních materiálů. Seveřané sice preferují jednoduchost, ale nešetří barvami. Severský den není na světlo štědrý a odtud pramení záliba v barevných severských kombinacích.

V zahradách
Styl trendu "V zahradách" je svěží, čistý, plný ženskosti a elegance. Jeho úkolem je působit klidným a svěžím dojmem. Trend díky použitým barvám nepůsobí na první pohled příliš vánočním dojmem, není to také jeho cílem, přestože je trendem vánočním. Má spíše připomenout letní dny plné slunce, květin a vůní, a tím pouze navodit klid v hektické době adventní.

Já les - Ty člověk
Inspirovaná samotnou podstatnou lesa a pohledy do něj, které nabízí nekonečno v odlišném druhu "ochutnávky". Ta zaměstnává smysly pozorovatele natolik, že on sám nestačí procitnout, a stává se součástí hmotného skupenství lesního společenstva.

Půvab okázalosti
Půvab glamour odráží svébytnost a lesk konce předminulého století. Snoubení historických a luxusních dekorací nás přesouvá do salonů a budoárů velkých honosných paláců. Kombinací zdánlivě odlišných barev, a to zlaté, stříbrné a černé s doplněním tónů bordó až hnědé, vytváří kouzelný dojem, který nás přenáší do jiného, tajemného světa.

Více na www.fordecor.cz

 






Více
Nejbližší konané akce
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: ?

* - povinné údaje