PVA EXPO PRAHA podporuje Konto BARIÉRY


PVA EXPO PRAHA podporuje Konto BARIÉRY

PVA EXPO PRAHA podporuje Konto BARIÉRY

Společnost Ford Motor Company ve spolupráci s PVA EXPO PRAHA předala Kontu BARIÉRY do ročního užívání osobní automobil Ford Kuga. Slavnostní předání proběhlo v pátek 5. srpna 2016 ve FordStore AMB Praha za účasti ředitelky Konta BARIÉRY Boženy Jirků, generálního ředitele ABF Tomáše Kotrče, ředitele vnitřní a vnější komunikace ABF Martina Františka Přívětivého, Marketing Managera Ford Motor Company Libora Beneše a Business Development Directora Ford AMB Praha Petra Svobody.

„Jsem nadšená z tohoto partnerství. Osobní vůz, který Kontu BARIÉRY poskytla společnost Ford Motor Company a PVA EXPO PRAHA, nám totiž usnadní každodenní práci. Jsme sice pražská nadace, ale máme klienty po celé republice a  automobil tak opravdu využijeme. Obou společností si vážíme pro jejich schopnost podělit se o svůj úspěch s potřebnými a velice jim tímto děkujeme,“ vyjádřila se ke spolupráci ředitelka Konta BARIÉRY Božena Jirků.

Konto BARIÉRY je stěžejním projektem Nadace Charty 77. Je přitom první a dosud jedinou kontinuální sbírkou, které se více než dvacet let účastní desetitisíce dárců, kteří svým pravidelným měsíčním příspěvkem pomáhají naplňovat a financovat program Konta BARIÉRY. Za celou dobu svého působení rozdělilo Konto BARIÉRY stovky milionů korun a podpořilo tisíce projektů na zlepšení života lidí s handicapem. Z aktuálních potřeb lidí s postižením vychází Konto BARIÉRY i při formování nových projektů. Doplňuje stát a samosprávu tam, kde jejich pomoc nestačí. Stále více se zaměření jeho pomoci posouvá od standardní pomoci, tedy rehabilitačních a kompenzačních pomůcek, bezbariérových úprav bytů, škol a dalších veřejných budov, k projektům, které souvisejí se vzděláním a pracovním uplatněním lidí s handicapem.






Více
Nejbližší konané akce
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: ?

* - povinné údaje